Recenzie tohto používateľa

Totálny podvod

LaskaVOkoli

Táto akože zoznamka by si určite zaslúžila pozornosť polície ! Ako tu už bolo spomínané, po prihlásení vám okamžite prichádzajú správy ako s vami chcú dievčatá mať sexík. Keď si za nemalé prachy skúsite dopisovať, je tam niekoľko jasných odrbov: 1. Po rozkliknutí profilov sa ocitnete v katalógu super kočiek, ktoré nejedia, nespia, len odpisujú a to zásadne otázkou napr. " A ty čo myslíš" ? To aby ste míňali prachy na odpovede. Keď som navrhol písať mimo stránku aby mi dala svoj mail...tak to bol zmätok A.I. na to len odpovedala "a to ti tu nie som dobrá,veď si píšeme ?" Nezmysel a otázka v jednom.
2.V jednom profile som neraz našiel fotky dvoch úplne odlišnývh žien.
3. Dôkaz, že ide o A.I. ( alebo botov, čo chcete) : Na poznámku, že nemám nafukovací deň som dostal odpoveď, že som sa musel zasmiať: "Čo je to nafukovací deň ?" Ak toto nie je dôkaz, že tu niekto kradne prachy cez Umelú Inteligenciu, tak už neviem čo.
To, že k sľubovanému " Hneď mi ho tam daj, najlepšie ešte dnes" a to je asi 22.40 sa nedostanete nikam, je úplne jasné. A ešte som zabudol, že sa tam dupľujú profily s rovnakými fotkami z iných podobných stránok.
Záver je jasný: Vyhnite sa tejto kvázi zoznamke oblúkom. Je to nebetyčný podvod ! Ledaže by ste si chceli zahrať hru : Ako naštvať Umelú Inteligenciu.



-

Výhody
Nič. Ani tú jednu hviezdu by som nedal.

Nevýhody
Totálny podvod s neživými bytosťami vhodný na policajný zásah.

replies: